Guvernul se reuneşte în prima şedinţă de la instituirea stării de urgenţă în România

18

Guvernul Orban se reunește, miercuri, în sistem de teleconferință, pentru a adopta un prim set de măsuri pentru a susține companiile și salariații din sectoarele afectate de pandemia de coronavirus. Premierul Ludovic Orban susține că se va da „un puternic semnal angajaților și economiei”.

Ședința de Guvern este programată la ora 17:00 și va avea loc în sistem de teleconferință, după ce, premierul Orban a decis să rămână în autoizolare la Vila Lac 1, după ce a intrat în contact cu un senator PNL confirmat pozitiv.

În cadrul ședinței se vor adopta măsuri care ar trebui să contracareze criza generată de coronavirus.

„Vom da un puternic semnal angajaţilor şi economiei: Guvernul va interveni pentru menţinerea locurilor de muncă şi continuarea activităţii în cât mai multe sectoare economice. Pe lângă deciziile pe care le vom lua în şedinţa de mâine, vom continua să luăm măsuri asupra cărora ne vom consulta cu reprezentanţii sindicatelor şi patronatelor”, a declarat, marţi, Ludovic Orban. 

Inquam Photos / Octav Ganea

Articolul Guvernul se reuneşte în prima şedinţă de la instituirea stării de urgenţă în România apare prima dată în Main News.

Source: New feed