Gutău (PER Vâlcea): La momentul actual văd doar două forţe politice în judeţ, PSD şi PNL

484

Primarul Mircia Gutău, preşedintele organizaţiei Vâlcea a Partidului Ecologist Român (PER), a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că formaţiunea sa va merge pe liste proprii la alegerile locale de anul viitor, dar că încă nu s-a stabilit dacă partidul va avea candidat propriu la Consiliul Judeţean sau va susţine lista PSD.

 

“Eu în acest mandat am avut şi încă am o relaţie impecabilă cu PSD, de respect reciproc. În campanie va începe o nouă etapă. Mi-aş dori ca în continuare să fim în aceeaşi formulă, dar vâlcenii hotărăsc. Cert este că la locale, am mai spus deja, eu voi candida la municipiul Râmnicu Vâlcea pe listele PER. Sunt însă un om foarte calculat şi la momentul actual văd doar două forţe politice în judeţul Vâlcea, PSD şi PNL, şi atunci vom analiza dacă vom pune sau nu candidat propriu şi la Consiliul Judeţean”, a spus liderul ecologiştilor din Vâlcea.

 

Gutău a precizat că PER are în prezent filiale în 62 de localităţi din Vâlcea, astfel că partidul va avea cu siguranţă candidaţi proprii şi în alte localităţi din judeţ.

 

“Avem câţiva candidaţi în judeţ cu şanse să câştige funcţia de primar, dar o să vă spun înainte de începerea campaniei electorale pentru locale cine sunt aceştia. Cu siguranţă o să vedeţi mari surprize la viitoarele alegeri locale”, a susţinut Gutău.

 

Cât priveşte alegerile prezidenţiale din toamnă, liderul PER Vâlcea a spus că încă nu s-a decis ce candidat va susţine. AGERPRES/ (AS -autor: Ramona Dincă, editor: Antonia Niţă, editor online: Anda Badea)