Gheorghe Flutur, despre camioanele care circulă înspre Ucraina: Au stricat drumuri comunale, drumuri judeţene

175

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, marți, 26 iulie, că infrastructura de drumuri județene și comunale din județ este afectată de camioanele care circulă înspre Vama Siret, ce face legătura dintre România și Ucraina.

În cadrul ședinței Consiliului Județean, Flutur a precizat că trebuie găsite soluții pentru fluidizarea traficului din județ.

Am avut şi 30 de kilometri de TIR-uri care aproape că ajungeau la Suceava la un moment dat. Aici va trebui să găsim nişte soluţii. Au fost nemulţumiri din partea unor oameni şi faptul că unii şoferi au mers pe drumuri laterale, au stricat drumuri comunale, drumuri judeţene, au blocat şi nu puteau ieşi oamenii la câmp sau să iasă cu recolta”, a declarat președintele Consiliului Județean Suceava, citat de Agerpres.

Totodată, președintele CJ a subliniat că DN2, ce face legătura între București și ieșirea din țară, nu este atât de larg încât să permită trecerea în siguranță a două mașini în sens opus, în cazul în care există camioane care staționează pe carosabil.

În plus, Gheorghe Flutur a precizat că una dintre măsurile necesare pentru fluidizarea traficului ar fi deschiderea unor noi puncte de trecere a frontierei între România și Ucraina.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Articolul Gheorghe Flutur, despre camioanele care circulă înspre Ucraina: Au stricat drumuri comunale, drumuri judeţene apare prima dată în Main News.

Source: New feed