Gafă a președintelui PSD, după ce a afirmat că a cumpărat o mașină Dacia Spring pentru partid: E făcută la noi, la Mioveni

19

Președintele Partidului Social Democrat a declarat că a comandat pentru partid o mașină Dacia Spring, ce are motorizare electrică, în cadrul evenimentului „Adevărata vineri verde”, organizat de social-democrați. Marcel Ciolacu a afirmat în mod eronat că noul model al Dacia este produs la fabrica din Mioveni.

Am decis că există o vineri verde şi împreună cu domnul primar Băluţă, astăzi, am venit cu Zoe (n.r. Renault Zoe, mașină electrică.), am împrumutat-o pe Zoe. Data viitoare o să venim cu propria noastră Dacie electrică, am comandat-o şi o să fie printre primele 10 Dacii electrice din România. Sper ca şi domnii primari, şi încurajez autorităţile locale, să cumpere astfel de maşini electrice, mai ales maşinile electrice produse în România”, a declarat Marcel Ciolacu, vineri, la sediul PSD, citat de Agerpres.

Ulterior, Marcel Ciolacu a afirmat în mod eronat că modelul Dacia Spring este produs la fabrica din Mioveni, în condițiile în care producția primei mașini electrice Dacia este realizată în China.

E cea mai ieftină de pe piaţă, e maşină electrică făcută la noi, la Mioveni. E prima achiziţie, că nu au decât un lot restrâns şi apoi o să încercăm să luăm în toate filialele câte o Dacie electrică”, a adăugat președintele PSD.

CITEȘTE ȘI: Dacia a anunțat prețurile pentru „Spring”, prima mașină electrică a producătorului

„Adevărata vineri verde” este alternativa social-democraților la proiectul „Vinerea verde”, organizat de Guvern. Membrii și susținătorii PSD sunt încurajați să meargă la locul de muncă cu mijloace nepoluante sau cu transportul în comun.

Sursă foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Articolul Gafă a președintelui PSD, după ce a afirmat că a cumpărat o mașină Dacia Spring pentru partid: E făcută la noi, la Mioveni apare prima dată în Main News.

Source: New feed