Gabriela Firea și-a delegat atribuțiile lui Aurelian Bădulescu. Scenariul, similar cu cel de la protestul de anul trecut

572

Gabriela Firea și-a delegat atribuțiile viceprimarului Aurelian Bădulescu, în perioada 08-11 august, potrivit unui document postat de Ciprian Ciucu, consilier general al PNL. Pe 10 august este anunțat un protest care marchează un an de la violențele de anul trecut. În 2018, Gabriela Firea a procedat într-o manieră similară, atribuțiile fiindu-i delegate lui Bădulescu.

„Pentru perioada 08-11.08.2019, se deleagă atribuțiile doamnei Gabriela Firea – Primar General al Municipiului București, privind obligația de a întreprinde orice alte măsuri legale de natură a asigura caracterul pașnic și civilizat al adunărilor publice, domnului Aurelian Bădulescu, viceprimar general”, se arată în documentul postat pe Facebook de Ciprian Ciucu.

Aurelian Bădulescu ar urma să fie ajutat de şeful Poliţiei Locale a Capitalei, Daniel Răsică, cel care ar urma să preia atribuţiile în cazul absenţei viceprimarului.

Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Articolul Gabriela Firea și-a delegat atribuțiile lui Aurelian Bădulescu. Scenariul, similar cu cel de la protestul de anul trecut apare prima dată în Main News.

Source: New feed