Gabriela Firea: Campania negativă în online şi total mincinoasă ne-a afectat pe mine şi pe colegii de la sectoare

135

Gabriela Firea susține că rezultatul votului de la alegerile locale a fost influențat de campania negativă la adresa ei. Fostul primar general al Capitalei demontează acuzațiile lui Nicușor Dan, privind „caracatița” de la Primăria Capitalei.

Gabriela Firea se victimizează, spunând că ea și ceilalți candidați PSD la sectoare au fost afectați de campania negativă din mediul online.

Campania negativă în online şi total mincinoasă ne-a afectat pe mine şi pe colegii de la sectoare”, a declarat Gabriela Firea, marți, inaintea unei ședințe informale cu Marcel Ciolacu.

Fostul primar general al Capitalei susține că acuzațiile lui Nicușor Dan, privind „caracatița” de la PMB, ar fi minciuni. Fostul edil a mai dezvăluit că Ludovic Orban i-ar fi spus lui Florentin Pandele că toate acuzațiile din timpul campaniei electorale ar fi numai „declarații politice”.

Am obţinut foarte multe voturi, mai ales într-o campanie bazată numai pe minciuni la adresa mea, că am o caracatiţă. Vreau să văd caracatiţa când va ajunge domnul Dan şi va căuta caracatiţa, va chema caracatiţa la şedinţă. Nu există o caracatiţă, acelea au fost minciuni de campanie. Când soţul meu l-a sunat pe domnul Orban în noaptea alegerilor şi l-a întrebat de ce a ales calea urâtă a unei campanii negative, de ce m-a demonizat, de ce m-a demolat, e convins că a făcut bine, e convins că pentru bucureşteni e mai bine să fie domnul Dan faţă de mine care inclusiv adversarii îmi recunosc capacitatea de muncă şi de implicare. Şi domnul Orban a spus: ”Măi Florine, dar erau declaraţii politice”. Dacă în cadrul unor declaraţii politice poţi să demolezi un om şi poţi să spui numai minciuni, atunci această politică este murdară”, a precizat Gabriela Firea.

PSD are, în acest moment, un singur primar care a câștigat alegerile locale în București. Daniel Băluță rămâne primar în Sectorul 4, după ce a obținut 57,03%, după numărarea a 98,09% din voturi.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

 

 

Articolul Gabriela Firea: Campania negativă în online şi total mincinoasă ne-a afectat pe mine şi pe colegii de la sectoare apare prima dată în Main News.

Source: New feed