Gabriela Firea anunță că va candida pentru Primăria Capitalei în 2024: Vreau să o salvez de falșii salvatori

35

Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea, în prezent senator PSD, a declarat, joi, într-o conferință de presă, că intenționează să candideze, la scrutinul din 2024, pentru un nou mandat în această funcție. 

„Eu am un obiectiv exprimat şi pot să îl spun şi în faţa dumneavoastră. Eu vreau să salvez capitala de falşii salvatori ai capitalei, de cei care au manipulat în campania electorală minţind că vor rezolva de pe 28 septembrie problema apei calde şi a căldurii pentru că au o relaţie privilegiată cu Guvernul şi cu Elcen, care aparţine de Guvern, că nu va mai livra agent termic sub parametri şi, de asemenea, că vor avea buget pentru investiţii. Iată că nu s-a întâmplat acest lucru şi că, de cinci luni de zile, bucureştenii au stat în case în frig mult mai mult decât erau sincope în mandatul meu. Misiunea mea, cel puţin aşa am stabilit la nivel politic, este, dacă suntem sănătoşi, suntem toţi bine, ajungem peste trei ani şi jumătate la acel moment, să salvez Bucureştiul de falşii salvatori”, a afirmat Gabriela Firea, citată de Agerpres.

Gabriela Firea a fost învinsă la alegerile din 27 septembrie 2020 de Nicușor Dan, candidat independent susținut de PNL și USR PLUS.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Articolul Gabriela Firea anunță că va candida pentru Primăria Capitalei în 2024: Vreau să o salvez de falșii salvatori apare prima dată în Main News.

Source: New feed