Gabriela Firea amenință că îl va da în judecată pe fostul director juridic al ASSMB. Coțofoană: Competenţa aparţine Parchetului

463

Gabriela Firea susține că îl va da în judecată pe fostul director juridic al Administrației Spitalelor din București, după ce acesta a vorbit despre achiziții supraevaluate din mandatul edilului. În replică, Lavinia Coţofană susţine că edilul deinformează cetăţenii şi că parchetul trebuie să facă investigaţii.

„Cu tot regretul, pentru că este femeie, dar o vom da în judecată pe această doamnă, care ne face atât de mult rău cu invențiile ei”, a spus Gabriela Firea, potrivit Digi 24, menționând că va cere DNA să ancheteze licitația referitoare la constructorul spitalului Victor Gomoiu.

Referitor la acuzațiile Laviniei Coțofană privind supraevaluarea prețului unor toalete, Firea a spus: „Doamna respectivă pretinde calomnios că prețul unei toalete a fost umflat, mințind că acel tarif este pentru un closet, nu pentru dotarea întregii încăperi de toaletă, care cuprinde: closet, chiuvetă, duș, calorifer, gresie, faianță, sistem de alarmare etc”, a spus Gabriela Firea.

Coțofană: Continuăm, doamna edil? Și în civil, dacă doriți, dar competența aparține Parchetului

În replică, Lavinia Coțofană susține că Gabriela firea dezinformează și susține că parchetul trebuie să ancheteze aspectele semnalate.

„Zice doamna Firea ca ma da in judecata ca mint. Da exemplu cu closetele. Stimata doamna Primar chiar va rog intrucat dumneavoastra dezinformati cetatenii, cei carora le apartin banii publici praduiti. Un singur exemplu: cele 8 vase de closet au fost achizitionate de executant cu 2.179,46 lei si refacturate catre Assmb si platite, contrar minciunilor doamnei Primar, cu suma de 22.868,72 lei. Adaos comercial de 949,29% lei.  Au existat si adaosuri comerciale de 2485,9% – tablou distributie TNP, achizitionat de executant cu 5006,79 lei si platit de Assmb cu 129.472,39 lei. Minte doamna Primar si in legatura cu obiectul litigiului civil. Continuam doamna edil? Si in civil daca doriti, dar competenta apartine Parchetului”, a scris fostul director juridic al ASSMB pe Facebook.

Articolul Gabriela Firea amenință că îl va da în judecată pe fostul director juridic al ASSMB. Coțofoană: Competenţa aparţine Parchetului apare prima dată în Main News.

Source: New feed