Gabriel Mutu cere anularea alegerilor în Sectorul 6 / Ciprian Ciucu: Unii pur și simplu nu știu să piardă cu demnitate

27

Cu toate că a pierdut alegerile în Sectorul 6 cu aproape 9%, primarul în funcție al acestui sector, Gabriel Mutu refuză să se recunoască învins. Social-democratul a transmis Biroului Electoral al Sectorului 6 o solicitare pentru anularea alegerilor pe motiv că ar fi fost fraudate. 

„Sesizare cu privire la rezultatul alegerilor locale din Sectorul 6, București, ca fiind nereal, și pe cale de consecință, vă solicit respectuos analizarea situației cu consecința anulării alegerilor din Biroul Electoral de Circumscripție Nr. 6, întrucât am constatat până la acest moment fapte de natură frauduloasă în secții de vot”, se arată în documentul semnat de Gabriel Mutu, citat de Mediafax.

Ciprian Ciucu: Unii pur și simplu nu știu să piardă cu demnitate

Pe de altă parte, primarul ales al Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a comentat „penibil și ridicol”, afirmând totodată că social-democratul nu știe să piardă.

După ce l-am bătut la aproape 10 puncte procentuale, Gabriel Mutu cere anularea alegerilor la Sectorul 6. Penibil și ridicol. Unii pur și simplu nu știu să piardă cu demnitate.

Publicată de Ciprian Ciucu pe Joi, 1 octombrie 2020

 

Ciprian Ciucu (PNL) s-a impus în alegerile din Sectorul 6 cu 43,4%, având un avans de 11.029 de voturi în fața lui Gabriel Mutu (PSD), care a obținut 43,105% din voturi.Articolul Gabriel Mutu cere anularea alegerilor în Sectorul 6 / Ciprian Ciucu: Unii pur și simplu nu știu să piardă cu demnitate apare prima dată în Main News.

Source: New feed