Fuziunea dintre Pro România și ALDE a fost aprobată. Victor Ponta, propunerea de premier

19

Delegaţii la congresul Pro România – ALDE au votat cu o largă majoritate fuziunea celor două formaţiuni politice, Victor Ponta fiind propunerea formațiunii pentru funcţia de prim-ministru, relatează Agerpres.

Totodată, au fost aprobate, în Congresul care s-a desfăşurat duminică online, modificările statutare aferente. Anterior congresului comun, cele două formaţiuni s-au reunit în congrese separate pentru votarea fuziunii.

„Până pe 6 decembrie vom promova o echipă unită Pro România-ALDE, suntem cei care nu facem blaturi nici cu PSD, nici cu PNL, cu USR nici atât. USR din punctul meu de vedere este cea mai distructivă forţă în acest moment. Ei sunt cea mai distructivă forţă care candidează la alegeri. Noi suntem partidul pro, ei sunt partidul contra Dacă vreţi, ne putem defini aşa, există partidul pro şi partidul contra şi există PNL şi PSD care sunt aceeaşi ofertă pentru oameni şi avem dezastrul în care am ajuns”, a afirmat Victor Ponta

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Articolul Fuziunea dintre Pro România și ALDE a fost aprobată. Victor Ponta, propunerea de premier apare prima dată în Main News.

Source: New feed