FOTO Prima ședință de Guvern a Executivului condus de Florin Cîțu / Premierul: Eu sunt sigur că o să fie o guvernarea stabilă şi de lungă durată

30

Guvernul Cîțu s-a reunit, miercuri seară, în prima ședință de după învestire, iar prim-ministrul a ținut să le mulțumească celor care formează coaliția de centru-dreapta pentru efortul depus în ultima perioadă. 

Am ajuns şi aici. Au fost două săptămâni grele, dar veţi vedea de ce a trebuit să muncim în această perioadă să avem un guvern înainte de sărbători, pentru că sunt lucruri care trebuiesc deja rezolvate în zilele următoare. Mulţumesc pentru tot ce aţi făcut în această perioadă, majoritatea aţi fost în echipele de negocieri şi eu cred că a ieşit un proiect bun şi frumos pentru România, această coaliţie de centru-dreapta. Eu sunt sigur că o să fie o guvernarea stabilă şi de lungă durată pentru că pornim toţi cu aceleaşi obiective”, a declarat Florin Cîţu, la debutul ședinței de Guvern de miercuri seară.

CITEȘTE ȘI: Membrii Guvernului Cîțu au depus jurământul de învestitură / Klaus Iohannis: Acum, la sfârșitul acestui ciclu electoral, vă spun sincer, la treabă!

Premierul a precizat că această ședință de Guvern a fost convocată pentru ca noii membri ai Cabinetului să se obișnuiască cu formalitățile.

În această seară nu facem şedinţă de Guvern, avem câteva lucruri pe care le pregătim pentru şedinţa de săptămâna viitoare, în general combaterea efectelor provocate de pandemie şi finalizarea bugetului pentru anul 2021”, a adăugat Cîțu.

 

Sursă foto: Inquam Photos / George Calin

Articolul FOTO Prima ședință de Guvern a Executivului condus de Florin Cîțu / Premierul: Eu sunt sigur că o să fie o guvernarea stabilă şi de lungă durată apare prima dată în Main News.

Source: New feed