Fost ministru PSD intervine în scandalul TAROM: Răzvan Cuc ar trebui să își dea demisia de onoare dacă se simte cât de cât vinovat

442

Fostul ministru PSD al mediului, Doina Pană, a intervenit în scandalul dintre ministrul demis al transporturilor, Răzvan Cuc și fostul director de la TAROM, Mădălina Menzei, declarând că social-democratul ar trebui să își dea demisia dacă se simte „cât de cât vinovat” după dezvăluirile fostei șefe a companiei aeriene.

„Există Corpul de Control al prim-ministrului și la TAROM, și la Ministerul Transporturilor. Cine a greșit să plătească! Nicio problemă (…) Nu vă supărați, dacă este adevărat, nu ai cum altfel. Eu sper că totuși nu este”, a adăugat fostul ministru al mediului, Doina Pană, la Digi24.ro.

Social-democrata consideră că Răzvan Cuc ar trebui să își dea demisia de onoare dacă se consideră „cât de cât” vinovat.

„Nu știu ce să vă spun. Teoretic, ar trebui să-și dea demisia de onoare, dacă te simți cât de cât vinovat. Dacă ești neîndreptățit total, nu. Cum am înțeles că nici dl. Barna nu-și dă demisia pentru că DLAF-ul îl anchetează”, a adăugat Doina Pană.

Context

Mădălina Mezei a fost demisă, marți, din funcția de director al Tarom. Premierul desemnat, Ludovic Orban a declarat într-o apariție televizată că ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a demis-o pe directoarea companiei aeriene pentru că în ziua moțiunii a refuzat să țină la sol avioanele care operau pe rute interne, în ciuda unui ordin primit de la ministru.

Fostul director al Tarom a confirmat că ministrul Cuc i-a cerut că în ziua moțiunii de cenzură să țină avioanele la sol.

” Da, pot să confirm că Răzvan Cuc mi-a cerut să rețin la sol aeronavele. I-am spus că nu se poate, că nu există niciun motiv și că ar fi vorba despre un abuz. În plus, compania TAROM nu poate fi implicată în așa ceva, în chestiuni politice. Când am fost adusă la TAROM am specificat clar că nu fac niciun fel de politică, doar să-mi respect sarcinile profesionale și să eficientizez societatea, ceea ce am și făcut. Ministrul Cuc a invocat tot felul de argumente că să fac acest lucru, nu am vrut. Mai mult că sigur acest refuz a fost motivul destituirii mele. Oficial, s-a invocat acel contract de leasing cu aeronavele ATR, că nu a fost încă semnat și că de aia merge prost treabă. Eu cum am fost adusă, așa am și fost data afară. Cu o săptămâna înainte mi se prelungise mandatul și eram lăudată, apoi m-a sunat seară președintele CĂ și mi-a zis că s-a decis să fiu destituită”, a declarat Mădălina Menzei.

Articolul Fost ministru PSD intervine în scandalul TAROM: Răzvan Cuc ar trebui să își dea demisia de onoare dacă se simte cât de cât vinovat apare prima dată în Main News.

Source: New feed