Fost ministru al Justiției: Dăncilă și Toader uită să spună că au promis să dea amnistia și grațierea înainte să fie numiți în funcție… unii chiar jurând cu mâna pe Biblie

35

Fostul ministru al Justiției, Ana Birchall, susține că Viorica Dăncilă și Tudorel Toader au promis să facă o OUG pentru amnistie și grațiere înainte să fie numiți în funcțiile de premier, respectiv ministru al Justiției.

Mai mult, Ana Birchall, spune că unii au jurat chiar cu mâna pe Biblie.

“Citind această știre, sincer, nu am putut să nu mă amuz cum amândoi ( Dancila si Tudorel Toader) uită strategic să spună că, așa cum se pare ca știa lumea informata din PSD și ALDE, au promis să dea amnistia și grațierea ÎNAINTE să fie numiți în funcție… unii chiar jurând cu mâna pe Biblie. Penibil exercițiu de imagine… Vorba aceea: ei se jură că nu fură, dar i-am prins cu legea-n gură!”, a scris Ana Birchall, pe pagina sa de Facebook.

Birchall spune că a aflat întreaga poveste atunci când a preluat fotoliul de la Ministerul Justiției, adăugând că Viorica Dăncilă a regretat imediat că a numit-o în funcție.

“P.S.Am aflat aceste lucruri cand am fost numita ministru al justitiei. Atunci am avut o discutie cu Dancila careia i-am spus spus clar, in fata, ca pe mandatul meu nu se va da nicio amnistie sau gratiere si nici nu se vor adopta legi care sa slabeasca lupta anti-coruptie! I-am accentuat ca voi sustine, promova si imi voi pune semnatura numai pe acte care respecta legea! La o saptamana deja regreta ca m-a numit ministru si a inceput sa ma submineze!”, a mai spus Birchall.

sursa foto: magnanews.ro

Articolul Fost ministru al Justiției: Dăncilă și Toader uită să spună că au promis să dea amnistia și grațierea înainte să fie numiți în funcție… unii chiar jurând cu mâna pe Biblie apare prima dată în Main News.

Source: New feed