Florin Cîțu, despre numirea Vioricăi Dăncilă la Banca Națională: Nu comentez politica de cadre a BNR

38

În pofida insistențelor jurnaliștilor prezenți la conferința de presă susținută după încheierea ședinței de Guvern, prim-ministrul Florin Cîțu a refuzat să comenteze numirea Vioricăi Dăncilă pe postul de consilier la Banca Națională a României.

O poziție similară cu cea a premierului a avut și liderul PNL, Ludovic Orban, care s-a ferit la rândul să critice BNR pentru angajarea Viorică Dăncilă.

Viorica Dăncilă a fost numită consilier al guvernatorului Băncii Naționale a României, Mugur Isărescu. Fostul premier ar urma să fie consilier pentru Strategia de Sustenabilitate și Energie Verde, urmând să ocupe postul de la 1 iunie.

Mugur Isărescu a fost susținut de PSD, în 2019, pentru un nou mandat în fruntea BNR, în ciuda opoziției mai multor lideri vocali ai partidului. La acel moment, formațiunea era condusă de Viorica Dăncilă, care ocupa și postul de prim-ministru.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Articolul Florin Cîțu, despre numirea Vioricăi Dăncilă la Banca Națională: Nu comentez politica de cadre a BNR apare prima dată în Main News.

Source: New feed