Florin Cîțu: Ceea ce vedem în Sectorul 1 nu este un lucru ok. Prestatorul de servicii și primăria trebuie să respecte angajamentele

23

Prim-ministrul cere Primăriei Sectorului 1 și companiei Romprest să respecte prevederile din contract, până la o decizie definitivă a instanței, argumentând că cetățenii Bucureștiului nu trebuie să sufere de pe urma acestei dispute. 

În primul rând, cred că este important ca toţi cei care aveau acolo contracte semnate să şi le respecte, şi de-o parte, şi de alta. Deci contractele trebuie respectate, cetăţenii Bucureştiului nu trebuie să sufere de pe urma unei dispute în instanţă. Până la o decizie în instanţă, şi prestatorul de servicii şi primăria, toată lumea trebuie să îşi respecte angajamentele. Şi după aceea vedem deciziile în instanţă”, a declarat Florin Cîțu, pe tema scandalului din Sectorul 1, în cadrul unei conferințe de presă.

Florin Cîțu a subliniat că ceea ce se întâmplă în Sectorul 1 „nu este un lucru ok” și cere Gărzii de Mediu să „meargă în forță și să amendeze”, dacă găsește vinovați.

Dar în acest moment – am avut o discuţie şi cu prefectul astăzi – lucrurile sunt puţin complicate. Nu ştiu dacă intervenţia mea în acest moment este salutară, dar este important ca să se respecte contractele – şi la prestator, şi la primărie. Sunt contracte semnate, sunt contracte în vigoare”, a adăugat premierul.

CITEȘTE ȘI: Prefectul Capitalei intervine în „războiul gunoaielor” din Sectorul 1: Ambele părți sunt de acord să facă eforturi comune pentru a menține serviciile funcționale

Sursă foto: Inquam Photos / George Calin

Articolul Florin Cîțu: Ceea ce vedem în Sectorul 1 nu este un lucru ok. Prestatorul de servicii și primăria trebuie să respecte angajamentele apare prima dată în Main News.

Source: New feed