Firea, în aceeași zi în care Dăncilă a anunțat că ar putea candida: „Nu aș fi de acord ca PSD să arunce un iepure în cursa prezidențială”

528

Gabriela Firea a declarat, joi, după ce premierul a spus că nu exclude o eventuală candidatură la prezidențiale , că nu este de acord ca PSD să „arunce în cursa pentru prezidențiale un candidat fără șanse”.

Edilul Capitalei a spus că va vorbi, săptămâna viitoare, despre posibila ei candidatură la prezindențiale.

„Săptămâna viitoare o să-mi reiau activitatea, atât la primărie, cât și activitatea politică, și voi organiza o întâlnire cu presa și voi comunica intențiile mele pe toate palierele, atât politic, cât și administrativ

Eu nu am fost certată cu pesediștii sau cu PSD-ul. 100% mă voi implica în campania prezidențială. Sunt membru PSD, chiar dacă am fost dată afară la un moment dat. Sunt membru PSD și îmi doresc un candidat PSD la alegerile prezidențiale, pe care îl voi susține din tot sufletul.

Sub nicio formă nu aș fi de acord ca PSD să arunce un iepure în cursa prezidențială sau un candidat fără șanse”, a spus Gabriela Firea, la Antena3.

Mai mulți social democrați au avansat numele Gabrielei Firea drept potențial candidat al PSD pentru președinție.

sursa foto: Facebook

 

Articolul Firea, în aceeași zi în care Dăncilă a anunțat că ar putea candida: „Nu aș fi de acord ca PSD să arunce un iepure în cursa prezidențială” apare prima dată în Main News.

Source: New feed