Fiica primarului din Deva a fost depistată pozitiv cu virusul Covid-19/ Ea este internată la Spitalul Victor Babeș din Timișoara

23

Fiica primarului municipiului Deva, Florin Oancea, a fost depistată pozitiv cu virusul Covid-19. Aceasta a fost internată, alături de tatăl ei, la Spitalul de Boli Infecționase „Victor Babeș” din Timișoara. Soția și băiatul edilului au avut teste negative pentru acest virus.

Primarul municipiului Deva, Florin Oancea, a anunţat pe Facebook că fiica sa, în vârstă de 19 ani, a fost depistată pozitiv în urma testului pentru coronavirus.

„Am primit în această după-amiază rezultatele testării epidemiologice pentru familia mea. Soţia şi băiatul – rezultate NEGATIVE, deci nu sunt infectaţi cu virusul COVID – 19. Fata mea – din păcate, rezultat POZITIV – şi acum a ajuns alături de mine, la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara. Şi-a făcut şi un selfie în ambulanţa care a adus-o, făcând semnul victoriei, draga de ea”, a scris Florin Oancea.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat pe 14 martie că trei liberali care au participat la Biroul Politic Național al PNL și care au intrat în contact cu senatorul Vergil Chițac, au fost depistați pozitiv cu coronavirus.

Este vorba despre deputatul PNL, Lucian Heiuș, primarul Devei, Florin Oancea, și administratorul public Adrian David Nicolae. Aceștia se află în izolare la domiciliu.

Articolul Fiica primarului din Deva a fost depistată pozitiv cu virusul Covid-19/ Ea este internată la Spitalul Victor Babeș din Timișoara apare prima dată în Main News.

Source: New feed