Fifor: Mulţumesc tuturor cetăţenilor care astăzi au participat la proteste într-un mod atât de civilizat şi de paşnic

502

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, vicepremierul Mihai Fifor, le-a mulţumit celor care au participat la protestele de sâmbătă pentru modul civilizat şi paşnic în care s-au manifestat.

“Mulţumesc, în numele Ministerului Afacerilor Interne, tuturor cetăţenilor care astăzi au participat la proteste într-un mod atât de civilizat şi de paşnic. Aţi sancţionat atât tentativele de instigare la violenţă, cât şi pe cele de politizare a evenimentului, aşa încât am asistat, cu toţii, la un act democratic sănătos şi fără incidente”, a scris Fifor sâmbătă seară pe Facebook.

El le-a mulţumit şi autorităţilor implicate pentru modul în care s-au mobilizat, pentru atitudinea responsabilă şi profesionalismul de care au dat dovadă.

“Spuneam zilele trecute că sunt mulţi oameni în MAI care îşi iubesc şi respectă meseria, iar astăzi acest lucru s-a văzut”, se mai arată în postare.

În jur de 24.000 de persoane au protestat, sâmbătă, în Piaţa Victoriei din Capitală, împotriva Guvernului, faţă de tergiversarea dosarului “10 august 2018” şi faţă de unele măsuri luate de politicieni în domeniul legislaţiei penale.

Proteste de mai mică amploare au avut loc şi în alte oraşe mari din ţară. AGERPRES/(AS – editor: George Onea, editor online: Alexandru Cojocaru)

 

Citiţi şi:

 

* LIVE UPDATE Protestul din Bucureşti s-a încheiat