Fifor: Moțiunea de cenzură nu va trece. Partidele din opoziție se cotonogesc între ele și nu sunt în stare să formeze o majoritate

466

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor a spus, vineri, că moțiunea de cenzură nu va trece, fiindcă președintele României Klaus Iohannis nu este capabil să îndeplinească funcția de mediator pentru a rezolva criza politică, iar partidele din Opoziție se luptă între ele, nefiind în stare să formeze o majoritate.

„Domnul Iohannis este incapabil să îndeplinească funcţia de mediator. Partidele din opoziţie se cotonogesc între ele şi nu sunt în stare să formeze o majoritate, darămite să conducă ţara! Nici nu vor acest lucru, de altminteri! Pun celorlalţi condiţii imposibil de îndeplinit, ca nu cumva să treacă o moţiunea! Deci este fals că PSD se agaţă de guvernare. Plecăm mâine dacă trece o moţiune de cenzură şi vine cineva care să asigure funcţionarea României. Dar nu trece pentru că nu există o alternativă şi nu avem un preşedinte mediator, care să rezolve această criză politică!”, a scris Mihai Fifor, pe Facebook.

Fifor: România merge mai bine când Klaus Iohannis este în concediu

Totodată, Fifor a precizat că Guvernul va plăti pensiile și salariile, în ciuda opoziției președintelui Iohannis.

„România merge mai bine când -candidatul- Iohannis este în concediu! În rarele momente în care vine la Cotroceni face numai lucruri rele: blochează legi, blochează guvernul, atacă orbeşte pe toată lumea, aruncă petarde în spaţiul public pentru a produce panică în societate, asa cum a făcut si aseară, când a incercat din nou sa induca in spatiul public ideea că Guvernul nu va mai putea plăti pensii şi salarii. Se vor plăti şi pensiile, şi salariile, in ciuda opoziţiei dumneavoastră, domnule Iohannis!”, a adăugat Fifor.

Fifor: Tot ce face Iohannis atunci când lucrează, este în contradicție cu România normală

Secretarul general al PSD i-a transmis șefului statului să stea în concediu, fiindcă e mai bine pentru România, susținând că spre deosebire de Klaus Iohannis, social-democraților le pasă de țară.

„Tot ce face Iohannis, atunci când lucrează, este în contradicţie cu -România normală-, pe care o propune ipocrit pe afişele lui electorale. Şi îşi permite toate aceste abuzuri de putere, pentru că are imunitate absolută! Acea imunitate la care spunea că va renunţa imediat după ce va deveni preşedinte. O altă minciuna! O vom rezolva noi, pentru că nouă ne pasă de această ţară. (…) Aşadar, staţi în concediu, domnule Preşedinte! E cel mai bine pentru România!”, a subliniat Mihai Fifor.

Klaus Iohannis va respinge propunerile de miniștri interimari

Klaus Iohannis a declarat, joi, că va respinge propunerile lui Dăncilă pentru miniștri interimari și contrazice afirmațiile premierului potrivit cărora țara este instabilă din cauza faptului că Guvernul este blocat, subliniind că în guvernarea PSD au fost schimbați 80 de miniștri.

Propunerile de miniştri interimari făcute de premierul Viorica Dăncilă sunt Niculae Bădălău la Energie, Ioan Deneş la Mediu şi Ştefan Radu Oprea la relaţia cu Parlamentul.

Articolul Fifor: Moțiunea de cenzură nu va trece. Partidele din opoziție se cotonogesc între ele și nu sunt în stare să formeze o majoritate apare prima dată în Main News.

Source: New feed