Felix Cozma, numit președinte al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici / Social-democratul a mai ocupat funcția în Guvernul Dăncilă

101

Social-democratul Felix Cozma a fost numit președinte al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici (ANFP), funcție pe care a mai ocupat-o în perioada Guvernului Dăncilă, potrivit unei decizii ce a fost publicată luni seară, 3 ianuarie, în Monitorul Oficial.

Felix Cozma îi ia astfel locul liberalei Violeta Vijulie, ce a fost numită în funcție în septembrie 2021, printr-o decizie a premierului de atunci, Florin Cîțu. Cozma a intrat în anul 2020 în Consiliul Județean Bihor de pe listele PSD.

În precedentul mandat, Felix Cozma a rezistat în funcția de președinte al ANFP din martie 2018 până când a fost schimbat de Ludovic Orban, în decembrie 2019.

Tot luni seară, premierul l-a numit pe Dragoș-Cristian Vlad în funcția de președinte al Autorității pentru Digitalizarea României (ADR), ultima oară director pe departamentul IT la Ministerul Fondurilor Europene.

Totodată, Horia Scarlat a fost demis din funcția de consilier de stat la Cancelaria Prim-ministrului.

Sursă foto: Bihoreanul

Articolul Felix Cozma, numit președinte al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici / Social-democratul a mai ocupat funcția în Guvernul Dăncilă apare prima dată în Main News.

Source: New feed