Eugen Teodorovici, despre negocierile pentru un nou guvern: Unde nu-i cap, vai de picioare. Ce te faci când ai un balaur cu mai multe capete?

450

Președintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a postat un mesaj pe propriul cont de socializare în care comentează negocierile politice pe care le poartă PNL cu liderii partidelor parlamentare pentru susținerea unui nou Guvern.

Ministrul demis al Finanțelor folosește proverbul „unde nu-i cap, vai de picioare” pentru a comenta negocierile politice dintre partidele parlamentare.

„Expresia “unde nu-i cap, vai de picioare” se dovedește atât de prezentă în lupta politică de azi.

Și ce te faci când ai un balaur cu mai multe capete?

Balaurul opoziției „la putere”…..balaurul care a scos flăcări pe nări, s-a agitat și s-a zvârcolit să dărâme guvernul PSD, și-a regurgitat răutatea, ura și neputința prin panseuri facebook-iste, explozii și implozii repetate, panici exacerbate, amenințări cu cataclisme economice și sociale și, nu în ultimul rând, printr-o beție a injuriilor etalate ca la talcioc și presărate cu inepții debitate într-un concurs de competențe dovedite exclusiv prin titluri sofisticate, merite închipuite și orgolii răvășite.

Dar ce te faci când balaurul ăsta cu atâtea capete se privește într-o oglinjoară electorală care este… doar una singură în țară!?

#insistpentruRomania”, scrie Teodorovici pe Facebook.

Articolul Eugen Teodorovici, despre negocierile pentru un nou guvern: Unde nu-i cap, vai de picioare. Ce te faci când ai un balaur cu mai multe capete? apare prima dată în Main News.

Source: New feed