Elena Udrea, după ce a votat: Speranțele mele nu sunt foarte mari că lucrurile, într-un viitor scurt, se vor schimba radical în bine/ Băsescu: E momentul tinerilor să iasă la vot

88

Fostul ministru Elena Udrea a declarat, duminică, după ce a votat la alegerile prezidențiale că nu se așteaptă ca lucrurile să se schimbe radical într-un viitor apropiat.

„Sunt probabil singurul om care s-a întors în România sau unul dintre puținii români care s-a întors în România. Nu-mi doresc să plec de aici și aș dori ca fiecare să-și găsească locul aici. Nu știu să vă spun dacă pe termen mediu (…) sunt mari șanse să se schimbe, dar de votat trebuie să votăm și cred că votul trebuie să meargă către cel care îndeplinește cât mai mult din criteriile și așteptările pe care noi le avem. Însă speranțele mele nu sunt foarte mari că lucrurile într-un viitor scurt se vor schimba radical în bine”, a spus Udrea.

Și fostul președinte, europarlamentarul Traian Băsescu a fost la vot împreună cu soția sa. Acesta a declarat că este momentul pentru un schimb de generații la conducerea țării.

„Cred că eu am deja gândirea omului care a trecut prin toate funcțiile și cred că aceste alegeri sunt momentul fundamental de schimb de generații. Generația mea și-a făcut datoria cât a putut, România e în NATO, în UE, trebuie să vină un președinte care să o îndrepte spre prosperitate. Am un mesaj pentru tineri. E momentul lor să iasă la vot, au de unde alege”, a declarat Băsescu.

Articolul Elena Udrea, după ce a votat: Speranțele mele nu sunt foarte mari că lucrurile, într-un viitor scurt, se vor schimba radical în bine/ Băsescu: E momentul tinerilor să iasă la vot apare prima dată în Main News.

Source: New feed