Două echipaje de pompieri acționează, la 24 de ore de la izbucnirea incendiului din nordul capitalei

458

Două echipaje de pompieri acţionează, sâmbătă, la mai bine de 24 de ore de la izbucnirea incendiului din zona de nord a Capitalei.

„La mai bine de 24 de ore de la izbucnirea incendiului, pe strada Biharia încă acţionează două echipaje de pompieri. A fost unul dintre cele mai mari incendii cu care pompierii ISU B-IF s-au confruntat în acest an”, au precizat, sâmbătă, reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri, la o hală situată pe strada Biharia, din nordul Capitalei, în zonă înregistrându-se degajări mari de fum.

Pompierii au intervenit cu 27 autospeciale, 4 descarcerări, 4 autoscări, și 2 ambulanțe. Peste 100 de pompieri au fost mobilizați pentru stingerea incendiului care a cuprins o suprafață de peste 10000 de mp.
Nu s-au înregistrat victime, hala se află într-o zonă unde sunt și mai multe clădiri de birouri care s-au autoevacuat.

Bucureştenii din Sectorul 1 au fost anunţaţi, vineri, printr-un mesaj SMS, de serviciul Ro Alert, să ocolească zona, să elibereze căile de acces în zonă pentru a facilita accesul forţelor de intervenţie.

Foto: INQUAM PHOTOS/Octav Ganea

Articolul Două echipaje de pompieri acționează, la 24 de ore de la izbucnirea incendiului din nordul capitalei apare prima dată în Main News.

Source: New feed