Dominic Fritz și-a preluat oficial mandatul de primar al Timișoarei

27

Dominic Fritz este primar cu acte în regulă al Timișoarei. Acesta și-a depus vineri jurământul la o ședință la care a participat și fostul edil, Nicolae Robu.

„De azi sunt Primarul Timișoarei! Vă mulțumesc că ați fost lângă mine în această zi importantă pentru noi toți. Am simțit, din nou, energia voastră, cea care ne-a adus aici și care va da direcția de viitor pentru Timișoara și România. Am avut o ceremonie exact așa cum mi-am imaginat-o, alături de consilierii locali, partenerii politici și prieteni. Am preluat acest mandat în zilele cele mai grele de la începutul pandemiei. Vom trece prin această încercare așa cum au confruntat timișorenii provocările mari de-a lungul istoriei: cu responsabilitate personală, cu solidaritatea comunității și cu un spirit inovator. Așa cum a mai facut-o Timișoara, de multe ori în istorie. Voi rămâne unul de-al vostru și voi trage în fiecare zi nu pentru unii, ci pentru toți”, a scris pe Facebook Dominic Friz.

Dominic Fritz a fost validat în funcția de Primar al Timișoarei la mai bine de o lună distanță de la victoria în alegeri. Tribunalul Timiș a respins miercuri contestațiile formulate de avocatul Adrian Popescu, fost candidat din partea ALDE la funcția de primar al orașului de pe Bega, și de alte două persoane.

Sursa foto: Facebook / Dominic Fritz

 

Articolul Dominic Fritz și-a preluat oficial mandatul de primar al Timișoarei apare prima dată în Main News.

Source: New feed