DOCUMENT Un parlamentar îl întreabă, oficial, pe premier dacă există miniștri cu cetățenie maghiară

26

Deputatul PSD Daniel Ghiță i-a trimis o întrebare, în calitatea sa de parlamentar, premierului Florin Cîțu, în care îi solicită șefului Guvernului precizări cu privire la cetățenia miniștrilor.

Există actualmente în Guvernul României vreun ministru sau secretar de stat care deține și cetățenie maghiară , în baza Legii dublei cetățenii adoptate în Ungaria?”, se arată în document (FOTO 1).

FOTO 1 – captură din documentul adresat premierului

Fost luptător K1, Daniel Ghiță a fost ales parlamentar pe listele PSD în urma alegerilor din decembrie 2020. În ultima perioadă, s-a remarcat prin mai multe mesaje

Într-un mesaj publicat pe Facebook la finalul anului trecut, Ghiță susținea că „suedezii nu au avut carantină, amenzi, nu poartă mască şi nu sunt victimele unor găşti DSP şi un GuWerner incompetent! Dacă scade imunitatea, rata mortalităţii este mai mare. Purtând masca asta se întâmplă: scade imunitatea! La alegeri, ieşiţi din casă, muriţi idioţilor, că noi şi aşa fraudăm alegerile! Acum, restricţii şi ne este interzis să mergem la Bisericii, că altfel murim! Este un plan diabolic de dezumanizare! De Paște nu am avut voia sa luam Lumina! Acum, interdicţii când este vorba de religia noastră, în schimb muriţi sclavilor în numele alegerilor, asta avem voie!? Nu vă este ruşine criminalilor?”.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Articolul DOCUMENT Un parlamentar îl întreabă, oficial, pe premier dacă există miniștri cu cetățenie maghiară apare prima dată în Main News.

Source: New feed