DOCUMENT PSD a depus moțiune de cenzură: Vedem o singură soluție, alegeri anticipate

28

Partidul Social Democrat a depus, marți, 28 septembrie, moțiune de cenzură pentru demiterea cabinetului condus de Florin Cîțu.

„PSD a depus moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. Ne așteptăm ca în cel mai scurt timp să fie convocat BPR-ul și votată moțiunea. Curtea Constituțională a hotărât că există conflict constituțional și Parlament, astfel încât sesizarea Guvernului a fost admisă. Cealaltă moțiune are probleme pentru că există acest conflict. Acest guvern incompetent trebuie să plece acasă, președintele poate catadicsește să intre în rolul de mediator, să cheme partidele la Cotroceni pentru consultări. Noi vedem o singură soluție, alegeri anticipate”, a declarat prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu.

Textul moțiunii de cenzură este disponibil aici

Decizia PSD survine în urma hotărârii Curții Constituționale, pronunțată marți, 28 septembrie, prin care a permis votarea moțiunii de cenzură depusă de USR PLUS și AUR.

Reamintim că social-democrații s-au opus, timp de mai multe săptămâni, în Birourile Permanente Reunite ale Parlamentului stabilirii unui calendar precis pentru votarea moțiunii USR PLUS – AUR, fapt în urma căruia au fost acuzați de coabitare cu liberalii și președintele Iohannis.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Articolul DOCUMENT PSD a depus moțiune de cenzură: Vedem o singură soluție, alegeri anticipate apare prima dată în Main News.

Source: New feed