Deputat USR-PLUS: PSD a fost la originea celor mai mari jafuri din sistemul sanitar în ultimii 30 de ani

26

Fostul ministru al Sănătății Florian Bodog ar fi prelungit, în 2017, planurile de conformare ale spitalelor până la finalul anului 2020, susține Emanuel Ungureanu. Din cei 9 miniștri ai Sănătății care au fost membri ai PSD, 3 sunt anchetați pentru corupție, arată Alianța USR-PLUS.

Planurile de conformare conțin măsurile recomandate spitalelor pentru siguranța la incendii.

La preluarea mandatului, Bodog în loc să rezolve problemele din spitale, a amânat rezolvarea acestora cu trei ani de zile. La un an după ce Bodog a plecat din Minister și nu a rezolvat nimic, a venit Sorina Pintea, și ea cu dosar penal, care a primit raportul pe masă a celor de la IGSU, adică a văzut toate problemele care erau pe zona de siguranță la incendiu, și nu a făcut nimic”, a spus Emanuel Ungureanu, în cadrul unei conferințe de presă.

CITEȘTE ȘI: PSD cere demisia lui Vlad Voiculescu / Lucian Romașcanu: Vom depune moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății

Cei trei miniștri care au reprezentat PSD și sunt anchetați penal, în acest moment, sunt Sorina Pintea, Florian Bodog și Nicolae Bănicioiu.

PSD-ul n-are nicio autoritate morală să vină să ne dea nouă lecții despre cum să manageriem situația din spitale. PSD a fost la originea celor mai mari jafuri din sistem în ultimii 30 de ani. Din 1990 și până azi PSD a avut 9 miniștri”, a adăugat Emanuel Ungureanu.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Articolul Deputat USR-PLUS: PSD a fost la originea celor mai mari jafuri din sistemul sanitar în ultimii 30 de ani apare prima dată în Main News.

Source: New feed