Decizie CNADTCU: Fostul ministru al Sănătății, Florian Bodog, a rămas fără titlul de doctor în management

562

Fostul ministru al Sănătății, Florian Bodog, va rămâne fără titlul de doctor în management. Asta după ce, pe dată de 18 iulie, CNADTCU a decis că teza de doctorat a lui Bodog este plagiată. Decizia CNADTCU a fost luată în unanimitate. 

Retragerea titlului de doctor în management pentru Florian Bodog vine după ce, în urmă cu un an și nouă luni, jurnalistă Emilia Sercan publică un articol în care arată că teza acestuai este plagiată. 

Prima decizie de plagiat pe această teză de doctorat a fost dată de Comisia de Etică a Universității de Vest (UVT) din Timișoara, acolo unde Bodog a obținut titlul științific de doctor, în urmă cu un an, pe 18 iulie 2018.

Fostul ministru al Sănătății mai deține un titlu de doctor în Științe Medicale, obținut în anul 2001 la Universitatea din Oradea.

Florian Bodog, senator PSD,  este ultimul politician important care primește în mod oficial verdict de plagiat din partea CNATDCU, după Gabriel Oprea sau Victor Ponta.

Bodog mai deține un titlu de doctor în științe medicale, obținut în 2001, la Universitatea din Oradea.

Capturi imagine: pressone.ro

Articolul Decizie CNADTCU: Fostul ministru al Sănătății, Florian Bodog, a rămas fără titlul de doctor în management apare prima dată în Main News.

Source: New feed