Dăncilă mulţumeşte colegilor din PSD după Congres: Am arătat tuturor cât suntem de uniţi

484

Preşedintele PSD, premierul Viorica Dăncilă, afirmă că social-democraţii au arătat, la congresul extraordinar de sâmbătă, cât sunt de uniţi şi de hotărâţi să câştige următoarele alegeri.

“Mulţumesc colegilor pentru susţinerea manifestată atât de frumos şi de energic astăzi, în cadrul Congresului extraordinar al PSD! Am arătat tuturor, încă o dată, cât suntem de uniţi şi de hotărâţi să câştigăm aceste alegeri! Am arătat că ne înţelegem misiunea şi că rămânem aproape de oameni, am arătat că avem curajul să ne asumăm întotdeauna mai mult, ca să continuăm să facem bine românilor, celor ca noi, celor din rândul cărora venim”, spune Dăncilă, într-un mesaj postat sâmbătă seara pe pagina sa de Facebook.

Ea adaugă că în următoarea campanie electorală nu luptă împotriva nimănui. “Eu nu lupt împotriva nimănui, ci pentru fiecare român. Pornesc în această campanie cu o credinţă nestrămutată în destinul acestei ţări, în oameni, în dorinţa fiecăruia de a trăi mai bine aici, în ţara lui!”, mai afirmă liderul PSD.

Viorica Dăncilă, prim-ministru şi preşedinte al Partidului Social Democrat, a fost desemnată, sâmbătă, candidat al PSD pentru alegerile prezidenţiale, în cadrul Congresului extraordinar al formaţiunii. Cei prezenţi au votat în unanimitate pentru pentru desemnarea Vioricăi Dăncilă, votul fiind exprimat prin ridicarea mâinii. AGERPRES / (AS – editor: Marius Frăţilă, editor online: Alexandru Cojocaru)