Dăncilă: Felicitări, Simona Halep, pentru meciul excepţional de la Wimbledon

511

Premierul Viorica Dăncilă a felicitat-o, într-o postare pe facebook pe Simona Halep pentru meciul “excepţional” din semifinala turneului de la Wimbledon şi i-a urat succes pentru finală.

“Felicitări campioanei noastre pentru meciul excepţional din semifinala de la Wimbledon! Mulţumim, Simona, pentru încă o filă în istoria sportului românesc scrisă atât de frumos! Succes în marea finală! Suntem cu toţii alături de tine”, a scris Viorica Dăncilă pe pagina sa de facebook.

Jucătoarea de tenis din România a fost felicitată, joi, şi de către Ambasada Marii Britanii la Bucureşti. “Felicitări, Simona Halep! Tu eşti una dintre jucătoarele care fac Wimbledon să fie super!”, este mesajul postat pe pagina de facebook a Ambasadei Marii Britanii.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep s-a calificat în premieră în finala turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Şlem al anului, joi, după ce a învins-o în penultimul act pe ucraineanca Elina Svitolina cu 6-1, 6-3.

Halep (27 ani), numărul şapte mondial, a reuşit un meci formidabil şi va disputa prima sa finală la All England Club, după ce în 2014 juca semifinala.

Simona Halep este al doilea reprezentant al României care joacă finala la Wimbledon, după Ilie Năstase, care a pierdut finalele din 1972 şi 1976. AGERPRES / (AS – autor: Marius Frăţilă, editor: Antonia Niţă, editor online: Alexandru Cojocaru)