Dan Tudorache susține că ar avea cu 200 de voturi mai mult decât Clotilde Armand

35

Dan Tudorache susține că ar avea cu 200 de voturi mai mult decât Clotilde Armand, după ce reprezentanții PSD au terminat numărătoarea paralelă. Conform rezultatelor parțiale, Clotilde Armand ar fi în față cu 2.000 de voturi.

După terminarea numărătorii paralele, am în plus 200 de voturi față de Clotilde Armand!

Așteptăm rezultatele oficiale de la BEC!”, a anunțat Dan Tudorache pe Facebook.

❗️Breaking news❗️

După terminarea numărătorii paralele, am în plus 200 de voturi față de Clotilde Armand!

Așteptăm rezultatele oficiale de la BEC!

Publicată de Dan Tudorache pe Luni, 28 septembrie 2020

Contactat de mainnews.ro, Dan Tudorache susține că, în acest moment, la BEC au fost trimise 70 de procese verbale, dintr-un total de 166.

S-a făcut numărătoarea paralelă pentru cele 166 de secții de votare, a ieșit un plus de 200 de voturi peste Clotilde, ne-am interesat câte procese de votarea au fost introduse la BEC, am înțeles ca 70 de procese de votare au fost introduse și așteptăm. Procese verbale sunt identice, trebuie să avem aceleași procese toți membrii secțiilor de votare”, a declarat Dan Tudorache, pentru mainnews.ro.

 

Potrivit rezultatelor parțiale, Clotilde Armand, candidat susținut de PNL și USR-PLUS, a obținut 41,53% din voturi, față de 39,32%, cât a obținut Dan Tudorache, actualul primar al Sectorului 1.

Pe locul trei s-a clasat Ioana Constantin, candidat PMP, cu 7,73%.

Sursă foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

 

Articolul Dan Tudorache susține că ar avea cu 200 de voturi mai mult decât Clotilde Armand apare prima dată în Main News.

Source: New feed