Dan Barna: Suprapunerea unei crize politice peste o criză de sănătate riscă să reducă la cote periculoase încrederea cetățenilor

17

Președintele USR, Dan Barna, consideră că suprapunerea unei crize politice peste o criză de sănătate „riscă să reducă la cote periculoase încrederea cetățenilor în stat”, afirmând că în acest moment România are nevoie de un Guvern stabil.

„România are nevoie de un guvern stabil. Suprapunerea unei crize politice peste o iminentă criză de sănătate publică riscă să reducă la cote periculoase încrederea cetățenilor în stat. Trebuie să punem rapid punct crizei politice, instalând un guvern cu puteri depline care să poată să gestioneze cu responsabilitate și autoritate situația generată de răspândirea coronavirusului. Aceasta este astăzi preocuparea principală a fiecărui român”, a scris Dan Barna, pe Facebook.

Dan Barna mai spune că USR are în continuare rezerve față de unii dintre membrii cabinetului propus de Florin Cîțu.

„Da, avem în continuare rezerve față de unii dintre membrii cabinetului propus de Florin Cîțu. Da, credem că programul de guvernare poate fi mai bun și nu, nu am renunțat la niciunul dintre proiectele noastre. Însă a fi politician responsabil înseamnă și să ai capacitatea de a înțelege la timp prioritățile cetățenilor. Iar prioritatea numărul unu astăzi este sănătatea publică”, a mai spus președintele USR.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Articolul Dan Barna: Suprapunerea unei crize politice peste o criză de sănătate riscă să reducă la cote periculoase încrederea cetățenilor apare prima dată în Main News.

Source: New feed