Dan Barna pasează responsabilitatea evacuării Spitalului Foișor către ministerul condus de Lucian Bode: Jandarmii au privit cum pacienții erau înghesuiți de alți cetățeni

36

Președintele USR, Dan Barna, i-a luat apărarea ministrului sănătății, Vlad Voiculescu, pe tema evacuării pacienților de la Spitalul Foișor, susținând că responsabilitatea o poartă angajații din subordinea Ministerului Afacerilor Interne, condus de liberalul Lucian Bode.

Viceprim-ministrul susține că oamenii legii prezenți la fața locului ar fi trebui să elibereze un perimetru, astfel încât transferul pacienților să se facă în bune condiții.

„Este o chestiune de onoare legată de cei care au permis ca jandarmii să stea să privească cum pacienții erau înghesuiți de alți cetățeni sau de media. Trebuia asigurat un spațiu de distanțare”, a declarat liderul USR.

Totodată, Dan Barna a susținut că nu se pune problema ca Vlad Voiculescu să demisioneze din fruntea Ministerului Sănătății.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Articolul Dan Barna pasează responsabilitatea evacuării Spitalului Foișor către ministerul condus de Lucian Bode: Jandarmii au privit cum pacienții erau înghesuiți de alți cetățeni apare prima dată în Main News.

Source: New feed