Dan Barna: Decizia privind intrarea în carantină a Sibiului vine inexplicabil de târziu

19

Dan Barna este de părere că decizia privind intrarea în carantină a municipiului Sibiu a venit „inexplicabil de târziu” și după „foarte multă inacțiune”. Cel care deschide lista candidaților USR în județ pentru Camera Deputaților a precizat că nu se pune problema de „rea voință”, ci, mai degrabă, de „incompetență”.

Decizia privind intrarea în carantină a Sibiului vine inexplicabil de târziu şi după foarte multă inacţiune dublată de explicaţii ridicole şi ţâfnoase ale reprezentanţilor autorităţilor. Rata de infectare se apropie deja de opt la mie şi până luni va fi, probabil, şi mai mare. Sunt deja săptămâni întregi de când am atras atenţia că situaţia de la Sibiu trebuie tratată serios şi luate măsurile care se impun. Am cerut decizii sau demisii. De abia azi s-a anunţat carantina şi doar luni ea va fi implementată”, se arată într-o postare pe Facebook a liderului USR.

CITEȘTE ȘI: Municipiul Sibiu intră în carantină începând de luni / Raluca Turcan: Aștept demisia managerului Spitalului Județean de Urgență

Dan Barna consideră că incompetența și oamenii puși în posturi pentru care nu aveau pregătirea și anduranța necesară sunt de vină pentru situația din județ.

Nu, nu cred că e vorba de rea voinţă, ci mai degrabă de incompetenţă şi oameni puşi în posturi pentru care nu aveau nici pregătirea, nici anduranţa necesare. Nu pot decât să constat că, cel puţin pe plan local, autorităţile par că nu s-au trezit încă la realitatea foarte vizibilă a pandemiei şi sunt încă în zodia fatalismului. Ca sibian, sunt sigur că vom reuşi să trecem şi peste această încercare grea dacă ne mobilizăm şi spunem lucrurilor pe nume. Dar nişte lecţii trebuie învăţate, nişte concluzii trebuie trase. Acum, nu peste luni de zile. Haideţi să facem ce e de făcut şi să îndrăznim să luăm măsurile necesare pentru că lumea e a celor care îndrăznesc”, a conchis Dan Barna.

CITEȘTE ȘI: Haos la Sibiu: Subprefectul a fost demis, prefectul are coronavirus

Decizia privind intrarea în carantină a Sibiului vine inexplicabil de târziu și după foarte multă inacțiune dublată de…

Publicată de Dan Barna pe Vineri, 13 noiembrie 2020

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Articolul Dan Barna: Decizia privind intrarea în carantină a Sibiului vine inexplicabil de târziu apare prima dată în Main News.

Source: New feed