Dan Barna, candidatul USR – PLUS: Impozit zero pe salariul minim. Trebuie să încetăm să mai impozităm sărăcia

516

Candidatul USR PLUS la alegerile prezidenţiale, Dan Barna, susține că unul din obiectivele pe care le are în vedere în oferta sa electorală este impozit zero pe salariul minim. Barna a afirmat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Piteşti, că trebuie „să încetăm să mai impozităm sărăcia”. 

„Salariul minim nu trebuie să mai fie purtător de impozit. Impozit zero pentru salariul minim, pentru că nu din salariul minim se dezvoltă o societate. Nu din salariul minim, din salariul de supravieţuire se construieşte un buget naţional şi atunci, dacă vrem într-adevăr să încurajăm dezvoltarea şi să încurajăm antreprenoriatul, reducerea impozitării pe muncă este una dintre direcţiile pe care noi le vedem”, a menţionat Dan Barna.

Programul electoral al lui Dan Barna are 10 puncte, primul fiind proiectul „fără penali în funcții publice”, dar candidatul USR – PLUS vizează și educația, sănătatea, infrastructura mare, economia, apărarea dar și diaspora.

„Vă prezint 10 proiecte pentru România, 10 priorități pentru #DanBarnaPresedinte în următorii ani. Acestea au fost gândite și enunțate alături de Dacian Cioloş și împreună cu o echipă de specialiști din ambele partide:
01. Fără Penali în Funcții Publice
02. Bani mai mulți pentru Educație
03. O nouă lege a Sănătății
04. Management profesionist pentru finalizarea autostrăzilor
05. Economie fără birocrație
06. Pădurile, resursă strategică națională
07. Zero taxe pe sărăcie
08. O singură națiune, în țară și în Diaspora
09. Stabilitate pentru Apărare
10. Stop criminalității”, se precizează în programul electoral al lui Fan Barna.

Foto: INQUAM PHOTOS/Octav Ganea

 

Articolul Dan Barna, candidatul USR – PLUS: Impozit zero pe salariul minim. Trebuie să încetăm să mai impozităm sărăcia apare prima dată în Main News.

Source: New feed