Dacian Cioloș, replică pentru Viorica Dăncilă: PSD nu este o forță democratică, acolo e o forță de clan

499

Dacian Cioloș, liderul PLUS, nu i-a rămas dator Vioricăi Dăncilă care a afirmat ieri că USR – PLUS – e un partid care „ne cheamă să trăim în grupuri, e un partid al urii”. Astăzi, Cioloș a acuzat PSD că e „o forță de clan” care folosește banii publici în interese de grup. 

„Faptul că există șanse mari, foarte mari, că pentru prima dată din 90 încoace să avem în turul doi al alegerilor prezidențiale candidați care provin din forțe democratice pentru că PSD din păcate nu îl putem consideră o forță democratică, acolo e o forță de clan, de grupuri de interese care acționează în comun și au luat ostatici românii din anumite zone, mențînând zone de sărăcie în tară, să canalizeze bani de la bugetul de stat pentru interese comune sau de grup. Lucrurile acestea trebuie să se termine în România. Și avem toate șansele că, în perioada imediat următoare să dăm toate șansele politicii românesti și României”, a spus astăzi Dacian Cioloș. 

Referitor la afirmația premierului potrivit căreia nu a fost un comisar european performant, Dacian Cioloș i-a spus:

„Cine? Doamna Dăncilă? Doamna Dăncilă este în poziția în care să vorbească despre performanță? Prea puțin mă interesează părerea doamnei Dăncilă. După 5 ani de zile ca și comisar european pentru agricultură, eu știu un lucru. Au crescut subvențiile pentru agricultorii români și subvențiile pe care le plătește și cu care se laudă acum Guvernul și s-a lăudat Dragnea anul trecut provin din foduri europene rezultate din politica agricolă comună pe care eu am negociat-o când eram comisar”. 

 

Articolul Dacian Cioloș, replică pentru Viorica Dăncilă: PSD nu este o forță democratică, acolo e o forță de clan apare prima dată în Main News.

Source: New feed