Cristian Ghinea: Ar fi nedrept să i se ceară lui Dan Barna să nu candideze la conducerea USR PLUS

26

Cristian Ghinea, ministru al proiectelor europene, și-a declarat categoric susținerea pentru Dan Barna în competiția care ar urma să aibă loc în interiorul USR PLUS pentru funcția de președinte.  

Dan Barna e cel mai bun să continue. Ar fi foarte nedrept să i se ceară lui Dan Barna să nu candideze. Orice fel de competiție are un element de suspans, unii vor fi supărați, dar nu putem să nu îi dăm partidului o șansă de a merge mai departe. Cel mai bun e cel care a făcut partidul cum e acum, un partid matur. Iată că peformăm. Suntem un partid matur, stabil, democratic”, a declarat Cristian Ghinea, la Digi 24.

În ultimele zile în spațiul public a apărut informația că Dacian Cioloș i-ar fi sugerat lui Dan Barna să renunțe în a mai candida pentru șefia partidului și să susțină un alt candidat. Numele lui Cătălin Drulă, ministru al transporturilor, a fost vehiculat, însă Barna nu a dat până acum vreun semn că ar fi dispus să renunțe la conducerea partidului, chiar și în favoarea unui apropiat.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Articolul Cristian Ghinea: Ar fi nedrept să i se ceară lui Dan Barna să nu candideze la conducerea USR PLUS apare prima dată în Main News.

Source: New feed