Continuă acuzațiile de fraudă electorală la Sectorul 1 / Dan Tudorache: O persoană din Biroul Electoral de sector a găsit un sac de rechizite unde erau voturi cu ALDE și PSD

26

Dan Tudorache susține că o persoană din Biroul Electoral Sector 1 a găsit buletine de vot ștampilate cu ALDE și PSD într-un sac de rechizite. Poliția efectuează cercetări în acest moment.

Un sac de rechizite care conținea voturi ale PSD și ALDE a fost găsit în incinta Biroului Electoral Sector 1 de către personalul tehnic, susține Dan Tudorache.

Reprezentantul PSD din Biroul Electoral a sunat la 112.

O persoană din Biroul Electoral de sector, personal tehnic, a găsit un sac de rechizite unde erau voturi cu ALDE și PSD, cu mine și cu reprezentantul ALDE. Reprezentatul PSD din BE Sector era acolo, a sunat la 112 și am înțeles că Poliția este acolo”, a precizat Dan Tudorache, pentru mainnews.ro.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

Articolul Continuă acuzațiile de fraudă electorală la Sectorul 1 / Dan Tudorache: O persoană din Biroul Electoral de sector a găsit un sac de rechizite unde erau voturi cu ALDE și PSD apare prima dată în Main News.

Source: New feed