Congres PSD. Teodorovici: Am promis un președinte al tuturor românilor și eu cred că așa va fi. Avem lângă noi un lider de încredere

415

Sâmbătă la Congresul PSD, în unanimitate s-a decis ca Viorica Dăncilă să fie candidata partidului la alegerile prezidențiale din acest an .

Eugen Teodorovici a declarat, în cadrul Congresului extraordinar al PSD, că PSD poate repara greșeli și poate oferi românilor un președinte de încredere.

„(…) astăzi, mai mult ca oricând, este timpul ca noi toți, uniți și împreună să arătăm că știm ce să facem cu ceea ce face istoria din noi. Să demonstrăm că PSD poate să repare greșeli, poate să reclădească, poate să recâștige încrederea românilor. Pentru că spre deosebire de acești absenți nepricepuți ai dreptei, care pot face mult rău românilor, PSD are mulți oameni harnici, adevărați români,  aici și în toată România.(…) Noi suntem cei care avem datoria de arăta adevărul și de a recâștiga încrederea românilor. Am promis un președinte al tuturor românilor și eu cred că așa va fi. Avem lângă noi un lider de încredere. Viorica Dăncilă este un om care prețuiește oamenii, un om rațional care a văzut dinainte de orgolii și a pus interesul țării înainte de orice.”, a declarat Teodorovici.

Ministrul Finanțelor a mai menționat că Viorica Dăncilă și toți ceilalți membri PSD au arătat că partidul are resurse de înnoire.

„Trebuie să rezistăm pentru România. Nu cu înverșunarea cu care ceilalți continuă să se legitimeze. PSD va continua calea dialogului cu toți românii. Doar unitatea și coeziunea internă va aduce PSD acolo unde îi este locul, pe primul loc. Apoi, trebuie să le arătăm românilor adevărul, despre ceea ce reprezintă PSD, despre oameni, rezultate, idei, fapte complete. Să nu mai permitem perpetuarea de imagini și mituri politice false. Avem resursele de înnoire. Și eu cred că  Viorica Dăncilă și noi toți am arătat lucrul acesta. Eu nu m-am mulțumit cu zona de confort și am crezut că limitele pot fi depășite. Îmi doresc un PSD care să aibă în permanență această nemulțumire pozitivă. Care să știe că întotdeauna se poate mai mult și mai bine. Dragi colegi, vântul stinge lumânarea, dar intensifică focul. La fel stau lucrurile și cu incertitudinea și necunoscutul.”, a mai spus el.

Știre în curs de actualizare

Articolul Congres PSD. Teodorovici: Am promis un președinte al tuturor românilor și eu cred că așa va fi. Avem lângă noi un lider de încredere apare prima dată în Main News.

Source: New feed