Concluziile întâlnirii convocate de Nicolae Ciucă cu responsabilii din Energie

21

Furnizarea energiei electrice este asigurată atât pentru serviciile esențiale, cât și pentru consumatorii casnici, iar aprovizionarea cu gaz poate fi făcută în condiții de normalitate pe toată durata iernii, sunt concluziile întâlnirii convocate de premierul Nicolae Ciucă cu experții din domeniul Energiei.

Premierul Nicolae Ciucă a convocat o întâlnire marți, 3 decembrie, cu responsabilii în domeniul Energiei, la care au participat Sorin Grindeanu, vicepremier și ministru al Transporturilor, Virgil Popescu, ministrul Energiei, Florin Spătaru, ministrul Energiei, și Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne.

La discuții au mai fost prezenți și președintele Agenției Naționale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), Dumitru Chiriță și reprezentanți ai Transelectrica, Transgaz, Romgaz și ai Ministerului Mediului.

Din analiză, a rezultat că furnizarea energiei electrice este asigurată atât pentru serviciile esențiale, cât și pentru consumatorii casnici și alte categorii de consumatori. În privința furnizării de gaze, sunt asigurate cantitățile de gaz pentru funcționarea aprovizionării în condiții de normalitate”, sunt concluziile întâlnirii de marți.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Articolul Concluziile întâlnirii convocate de Nicolae Ciucă cu responsabilii din Energie apare prima dată în Main News.

Source: New feed