Compromisuri făcute de PSD și PNL în cadrul negocierilor: Liberalii, de acord cu introducerea voucherelor de vacanță – SURSE

16

Reprezentanții PSD și PNL ar fi făcut mai multe compromisuri în cadrul negocierilor de sâmbătă, 13 noiembrie, pentru a ajunge la un acord în ceea ce privește programul de guvernare al noului executiv, potrivit unor surse Main News.

La finalul negocierilor de sâmbătă, Marcel Ciolacu a spus că programul de guvernare al viitorului executiv PSD-PNL-UDMR este gata în proporție de 95%. Florin Cîțu a precizat că discuțiile vor fi reluate duminică pentru a putea ajunge la acorduri în ceea ce privește domeniile justiției, muncii și finanțelor.

PSD ar fi renunțat la impozitarea progresivă, aspru criticată de PNL, în timp ce liberalii ar fi cedat presiunilor social-democraților și ar fi de acord cu reluarea acordării voucherelor de vacanță pentru bugetari, în valoare de 1.450 de lei, folosite doar în stațiuni balneo-climaterice și agroturism.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Articolul Compromisuri făcute de PSD și PNL în cadrul negocierilor: Liberalii, de acord cu introducerea voucherelor de vacanță – SURSE apare prima dată în Main News.

Source: New feed