Clotilde Armand cere instituirea stării de alertă în Sectorul 1, din cauza conflictului cu operatorul de salubritate: Acest episod negru cauzat de politicieni corupți și mafia gunoaielor va lua curând sfârșit

22

Clotilde Armand a cerut Comitetului Local pentru Situații de Urgență să înainteze o adresă către Prefectura Capitalei, prin care să declare stare de alertă în Sectorul 1, din cauza conflictului dintre edil și compania de salubrizare. 

Am solicitat Comitetului Local pentru Situații de Urgență să înainteze Prefecturii Municipiului București o adresă prin care să declare starea de alertă din cauza situației sanitare de pe raza teritorială a Sectorului 1 cauzată de șantajul și suspendarea colectării gunoiului de către operatorul de salubritate”, este anunțul primarului.

Primarul Sectorului 1 susține că a ajuns la un acord cu firmele de sortare a gunoiului, după ce compania Romprest nu și-ar fi achitat datoriile față de acestea.

Am aflat că stațiile de sortare și-au redeschis porțile începând de astăzi dimineață pentru a primi gunoiul colectat de Romprest”, a adăugat edilul.

Edilul face un apel către cetățenii Sectorului 1 să reclame la Poliția Locală situațiile în care deșeurile nu sunt ridicate de pe străzi, menționând că „acest lucru este foarte important”, fără să ofere alte detalii.

Știu că nu este cea mai confortabilă situație: vă citesc mesajele, umblu zilnic în sector și văd cu ochii mei ce se întâmplă. Dar de asta suntem noi aici. Să rezolvăm problemele. Acest episod negru din istoria Sectorului 1 cauzat de politicieni corupți și mafia gunoaielor va lua curând sfârșit. Vă promit”, a precizat Clotilde Armand.

CITEȘTE MAI MULTE AICI: „Războiul gunoaielor” din Sectorul 1 continuă. Clotilde Armand: Operatorul anunță că nu mai ridică deșeurile. Un nou șantaj de tip mafiot / Edilul recomandă cetățenilor să anunțe Poliția Locală / Poziția Romprest

Sursă foto: Inquam Photos / George Calin

Articolul Clotilde Armand cere instituirea stării de alertă în Sectorul 1, din cauza conflictului cu operatorul de salubritate: Acest episod negru cauzat de politicieni corupți și mafia gunoaielor va lua curând sfârșit apare prima dată în Main News.

Source: New feed