Clotilde Armand, atacată în trafic: Un bărbat agresiv a încercat de mai multe ori să îmi deschidă ușa

14

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, susține că a fost atacată, miercuri dimineață, de un bărbat care a încercat în mai multe rânduri să-i deschidă portiera mașinii. 

Armand a precizat că raportat incidentul Poliției.

„În această dimineață eram în trafic iar la stopul unui semafor un bărbat agresiv a venit spre mașina mea, a început să lovească cu pumnii în geam și a încercat să-mi deschidă ușa de mai multe ori. Am raportat incidentul Poliției și mi-am văzut mai departe de drum.

PS: Guys, sunteți tot mai penibili. Nu mă intimidați și nici nu voi ceda în fața amenințărilor voastre mafiote”, a scris Clotilde Armand, pe pagina sa de Facebook.

În această dimineață eram în trafic iar la stopul unui semafor un bărbat agresiv a venit spre mașina mea, a început să…

Publicată de Clotilde Armand pe Marţi, 8 iunie 2021

Clotilde Armand se află în plin conflict cu firma Romprest, operatorul de salubritate din Sectorul 1, care a întrerupt ridicarea gunoiului, invocând datorii restante ale administrației locale. Pe de altă parte, edilul refuză să aprobe plățile deoarece, spune ea, serviciile facturate nu ar fi fost efectuate în realitate.

Clotilde Armand a anunțat la finalul săptămânii trecute că va depune plângere penală pentru șantaj împotriva acționarilor acestei companii.

CITEȘTE ȘI: SURSE Clotilde Armand, audiată la Poliție după ce a depus două plângeri pentru amenințare, șantaj și hărțuire / Oana Lovin, una dintre persoanele vizate

Sursa foto: Inquam Photos / Adriana Neagoe

Articolul Clotilde Armand, atacată în trafic: Un bărbat agresiv a încercat de mai multe ori să îmi deschidă ușa apare prima dată în Main News.

Source: New feed