Clotilde Armand: Astăzi voi solicita Parchetului General al României să preia ancheta despre situaţia de la Biroul Electoral al Sectorului 1. Să înţelegem şi noi o treabă

26

Clotilde Armand anunță că va solicita Parchetului General să preia ancheta privind situația de la Sectorul 1. Membrii PNL și USR-PLUS îl acuză pe Dan Tudorache de tentativă de fraudare a alegerilor.

Clotilde Armand susține că va solicita Parchetului General să preia ancheta privind tentativa de fraudă electorală de la Sectorul 1, după ce liderul PSD, Marcel Ciolacu, împreună cu Dan Tudorache, au solicitat BEC să reia numărătoarea voturilor.

Aud că prietenul lui Omar Hayssam (Marcel Ciolacu) împreună cu fostul primar bolşevic de la Sectorul 1 (da, este un bolşevic pur sânge care a transformat Poliţia Locală în poliţie politică şi a folosit-o să mă urmărească) vor să renumere voturile pentru că, ţineţi-vă bine: ”Voturile reprezintă voinţa şi speranţa oamenilor. Iar acestea nu trebuie în niciun caz furate.” Really? Şi în 2016 ce-aţi făcut domnilor?! Acum, eu vreau să-i lămuresc pe cei doi în felul următor. Astăzi voi solicita Parchetului General al României să preia ancheta despre situaţia de la Biroul Electoral al Sectorului 1. Să înţelegem şi noi o treabă”, a anunțat Clotilde Armand, pe Facebook.

Aud că prietenul lui Omar Hayssam (Marcel Ciolacu) împreună cu fostul primar bolșevic de la Sectorul 1 (da, este un…

Publicată de Clotilde Armand pe Marţi, 29 septembrie 2020

CITEȘTE ȘI: Luptă cu scandal și acuzații de fraudă pentru Primăria Sectorului 1 / Poliția intervine după ce un candidat a fost surprins cu peste 100 de procese verbale asupra sa

Acuzații de fraudă electorală la Sectorul 1

Clotilde Armand susține că un individ a fost surprins de candidații USR PLUS la Consiliul Local în timp ce încerca să iasă din clădirea Complexului multifuncțional având asupra sa un teanc de procese verbale originale de la alegeri. Acesta s-ar fi refugiat la etajul al doilea al aceleași clădiri, unde se află sediul Direcția de Salubrizare. Acolo ar fi fost descoperite mai multe procese verbale necompletate.

Poliția a transmis, luni, că persoanele implicate în incident au fost identificate și conduse la audieri.

„Astăzi, în jurul orei 15:45, Secția 4 Poliție a fost sesizată prin sistemul 112 cu privire la faptul că un bărbat , candidat al unui partid politic pentru funcția de consilier , ar fi fost văzut iesind din clădirea unde a funcționat un birou electoral al sectorului 1, de către mai mulți reprezentanți ai altor partide politice, având asupra sa mai multe procese verbale.
Persoanele in cauză au fost identificate și sunt conduse la sediul Secției 4 Poliție pentru stabilirea situației de fapt și de drept”, se arată în comunicatul Poliției.

Potrivit numărătorii parțiale, Clotilde Armand este pe primul loc în lupta pentru Sectorul 1

Clotilde Armand se menține pe primul loc în cursa cu Daniel Tudorache pentru Sectorul 1, deși acesta din urmă susținea, luni, că ar avea cu 200 de voturi mai mult decât candidatul dreptei.

Astfel, după numărarea a 94,93% din voturi, Clotilde Armand are 41,06%, iar Daniel Tudorache are 39,72%.

CITEȘTE ȘI: Dan Tudorache susține că ar avea cu 200 de voturi mai mult decât Clotilde Armand / Candidatul susținut de PNL și USR-PLUS: Aud că fostul primar al Sectorului 1 nu știe să numere

 

Sursă foto: INQUAM Photos / Octav Ganea

 

 

 

 

Articolul Clotilde Armand: Astăzi voi solicita Parchetului General al României să preia ancheta despre situaţia de la Biroul Electoral al Sectorului 1. Să înţelegem şi noi o treabă apare prima dată în Main News.

Source: New feed