Cîțu: Ordonanţa 114 pe care am corectat-o foarte greu este pe punctul de a fi resuscitată de acest Parlament toxic

105

Ministrul demis al Finanțelor Publice, Florin Cîțu, a declarat în cadrul Conferinței de alegeri a PNL București că social-democrații vor să „resusciteze” OUG 114 pe care Guvernul Orban „a corectat-o foarte greu”.

„În acest moment Ordonanţa 114 pe care am corectat-o foarte greu este pe punctul de a fi resuscitată de acest Parlament toxic”, a afirmat Cîţu sâmbătă.

Ministrul liberal a anunțat, vineri, că alegerile anticipate reprezintă o soluție pentru a schimba majoritatea parlamentari, în contextul în care PSD vrea să „resusciteze” OUG 114.

”Trebuie sa-i oprim! PSD vrea să respingă OUG1/2020 în Parlament! De ce? Simplu. Prin aceasta ordonanţă le-am îngheţat salariile şi sunt DISPERAŢI. Nu-i interesează stabilitea economica a României, este vorba doar despre buzunarul lor! Vor salarii mai mari cu orice preţ. Credeţi că le merita?”, a scris Cîţu, pe pagina sa de Facebook.

Ministrul susține că resuscitarea OUG 114 ar avea efecte negative majore asupra economiei.

Inquam Photos / Octav Ganea

Articolul Cîțu: Ordonanţa 114 pe care am corectat-o foarte greu este pe punctul de a fi resuscitată de acest Parlament toxic apare prima dată în Main News.

Source: New feed