Ciprian Ciucu îi critică pe angajații PMB: Mă pregăteam să sun la poliția locală. Ce pretenții să mai avem dacă ei distrug orașul?

20

Ciprian Ciucu a reacționat dur la adresa unor angajați din cadrul Primăriei Municipiului București care au amplasat un panou în Sectorul 6, în mijlocul unei străzi ce tocmai fusese asfaltată.

Tocmai mă pregăteam să sun la poliția locală să îmi afle cine a pus acest panou ilegal în așa hal… Pe trotuar, în drumul oamenilor. Dar e un proiect al Primăriei Municipiului București. Ce pretenții să mai avem de la cetățeni dacă angajații primăriei distrug orașul? Se asfaltase de curând…”, a scris Ciprian Ciucu, pe Facebook.

În imaginile postate de primarul Sectorului 6 se poate observa cum un panou care anunță un proiect pe fonduri europene pentru reabilitarea liniei de tramvai de pe Bd. G-ral Vasile Minea a fost amplasat în mijlocul străzii, distrugând o bună parte din asfalt.

Tocmai mă pregăteam să sun la poliția locală să îmi afle cine a pus acest panou ilegal în așa hal… Pe trotuar, în…

Publicată de Ciprian Ciucu pe Duminică, 7 februarie 2021

Sursă foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Articolul Ciprian Ciucu îi critică pe angajații PMB: Mă pregăteam să sun la poliția locală. Ce pretenții să mai avem dacă ei distrug orașul? apare prima dată în Main News.

Source: New feed