Ciprian Ciucu: Aștept ca primarul general să facă o întâlnire cu primarii de sector / Este a treia oară când îi cer acest lucru

17

Ciprian Ciucu îi cere lui Nicușor Dan să organizeze o întâlnire cu primarii de sector pentru a putea discuta despre problemele întâlnite de aceștia în comunitățile pe care le administrează. Primarul Sectorului 6 susține că nu există comunicare între acesta și primarul Capitalei, dar a precizat că încă are încredere în edil. 

Ciprian Ciucu susține că problema depozitării gunoiului în Capitală ar trebui discutată într-o întâlnire cu toți primarii de sector, inclusiv cu Nicușor Dan și scoate în evidență faptul că este a treia oară când îi cere primarului Capitalei organizarea unei astfel de întâlniri.

Marea problemă a depozitării gunoiului în București, nu o să mai avem în curând unde să îl punem. Aștept ca primarul general să facă odată o întâlnire cu primarii de sector, că tot întârzie să o facă și i-am trimis multe semnale că e mare nevoie de o astfel de discuție, inclusiv ieri l-am rugat să facă această întâlnire, ca să decidem dacă ne organizăm sub forma unei organizații de dezvoltare intercomunitară, așa cum specifică o condiționalitate, pentru a putea primi fonduri europene sau suntem fiecare pe cont propriu. Eu mă pot organiza, dar nu vreau ca să scap ocazia să lucrăm integrat și aici doar primarul general poate să ne aducă pe toți la masă. Sau ne vedem fără el, dacă nu ne aduce pe toți la masă. Și i-am cerut încă o dată, este a treia oară când îi cer acest lucru și probabil că o va face, mă aștept să o facă, să decidem ce facem cu această asociație de dezvoltare intercomunitară, pentru că din ea trebuie să facem parte noi și trebuie să facă parte și Ilfovul, care are nu știu câte localități”, a declarat Ciprian Ciucu, la RFI.

În același timp, primarul liberal al Sectorului 6 a precizat că are încredere în Nicușor Dan, dar îi cere primarului general o mai bună comunicare, în scopul coordonării.

Eu am plecat în acest drum cu toată încrederea în Nicușor Dan. Eu cred în continuare că Nicușor Dan este și va fi un primar foarte-foarte bun. Eu cred că are potențial, în primul rând îi pasă de București și îl duce mintea, ceea ce e foarte important, e un tip inteligent, știe ce are de făcut. Poate sunt eu prea grăbit și atunci omul doar are un ritm mai normal, e normal să se documenteze, este extrem-extrem de complexă Primăria Capitalei și are mult de recuperat. E normal să-ți iei o lună, două, trei, patru, ca să te pui la punct cu complexitatea. Sunt zeci de instituții, cu zeci de bugete, cu fel și fel de găuri de astupat. N-ar vrea nimeni să fie în pielea lui Nicușor Dan. Ceea ce vreau să subliniez e că am încredere în Nicușor Dan, este foarte bine intenționat și competent. Singura chestiune pe care ar trebui să o îmbunătățească, cel puțin în relația cu mine, este această comunicare, doar în scopul coordonării și pentru nimic altceva, să lucrăm împreună pentru oameni”, a adăugat primarul Sectorului 6.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Articolul Ciprian Ciucu: Aștept ca primarul general să facă o întâlnire cu primarii de sector / Este a treia oară când îi cer acest lucru apare prima dată în Main News.

Source: New feed