Cioloş anunţă că va participa la protest: Momentul 10 august de anul trecut a contribuit la momentul 26 mai

554

Dacian Cioloş anunţă că va participa la mitingul organizat sâmbătă, în Piaţa Victoriei. Liderul PLUS a menţionat că protestul de anul trecut a contribuit la rezultatul alegerilor europarlamentare.

„Voi merge, diseară, în Piața Victoriei, pentru că momentul 10 august de anul trecut a contribuit masiv la momentul 26 mai de anul acesta, pentru că România e numai una, indiferent unde trăiesc cetățenii ei – în țară sau în străinătate, și mai ales pentru că, atunci când conducta normalității e înfundată de mizerie, ea trebuie desfundată sub presiune.

Trebuie să reînnoim mesajele de acum un an. Statul român tot nu s-a făcut bine. Până vom avea ocazia de a-i trimite pe cei care ne-au adus în această situație în afara istoriei, avem astăzi datoria civică de a spune că vrem o țară a normalității, o țară pentru toți cetățenii ei, în care să ne simțim cu toții acasă.

O doamnă mi-a spus, astăzi, că fiul ei a votat pe 26 mai pentru prima oară. Și a votat cu noi, cu Alianța USR PLUS. A făcut această alegere pentru a nu fi nevoit să plece din țară, pentru că-și dorește un trai decent în România și crede că noi putem aduce această schimbare în bine. Pentru astfel de oameni, pentru gândurile și speranțele lor, mă voi alătura celor prezenți, în această seară, în Piața Victoriei”, a scris Dacian Cioloş pe Facebook.

Articolul Cioloş anunţă că va participa la protest: Momentul 10 august de anul trecut a contribuit la momentul 26 mai apare prima dată în Main News.

Source: New feed