Ciolacu: Lumea a fost martoră la rezistenţa şi puterea Americii

74

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, duminică, că ”suntem alături de poporul american în comemorarea victimelor atacurilor de la 11 septembrie 2001”, el arătând că lumea a fost martoră la rezistenţa şi puterea Americii în timpul unuia dintre cele mai întunecate momente ale sale.

”Suntem alături de poporul american în comemorarea victimelor atacurilor de la 11 septembrie 2001. Lumea a fost martoră la rezistenţa şi puterea Americii în timpul unuia dintre cele mai întunecate momente ale sale”, a scris Marcel Ciolacu pe Twitter.

SUA comemorează duminică 21 de ani de la atacurile din 11 septembrie, iar preşedintele Joe Biden va susţine un discurs în faţa Pentagonului, unde au murit 125 de persoane.

Prima Doamnă Jill Biden va merge la Shanksville (Pennsylvania) iar vicepreşedintele Kamala Harris va fi prezentă la o ceremonie la New York.

La 11 septembrie 2001, nouăsprezece bărbaţi au deturnat patru avioane comerciale americane aparţinând United Airlines şi American Airlines. Două au lovit Turnurile Gemene ale World Trade Center (New York), unul a vizat clădirea Pentagonului (Washington) şi un altul s-a prăbuşit pe un câmp din Shanksville (Pennsylvania).

CITEȘTE ȘI: Incident la Țebea, la comemorarea morții lui Avram Iancu: Ciucă a ținut un discurs printre huiduieli

Foto: Inquam Photos / George Călin

Articolul Ciolacu: Lumea a fost martoră la rezistenţa şi puterea Americii apare prima dată în Main News.

Source: New feed