Ciolacu: L-am propus pe Vasile Dâncu pentru a prelua funcţia de preşedinte interimar al Consiliului Naţional al PSD

138

Vasile Dîncu este propus să preia interimar funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al PSD. Liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, a anunţat după şedinţa Comitetului Executiv că a propus ca fostul vicepremier să ocupe acest post.

”Eu l-am propus pe domnul Vasile Dîncu pentru a prelua funcţia de preşedinte interimar al Consiliului Naţional al PSD. La vot au fost 48 voturi pentru şi un vot împotrivă”, a anunţat Ciolacu.

Întrebat ce-l califică pe Vasile Dîncu pentru această funcţie, Ciolacu a afirmat: ”Domnul Dîncu e un om de stânga, e un om respectat, a fost şi vicepremier. Preşedintele Consiliul Naţional coordonează toate forurile partidului. E o un fel de reformă în partid”.

Fostul vicepremier Vasile Dîncu a fost recent audiat ca martor în celebrul dosar Belina, în care procurorii DNA au trimis-o în judecată pe Sevil Shhaideh. Anchetatorii acuză că părți din Insula Belina și brațul Pavel ar fi fost trecute ilegal din propritatea statului în cea a Consiliului Județean Teleorman pentru ca, mai apoi, să ajunga sub controlul controversatei companii Tel Drum, în spatele căreia s-ar fi aflat Liviu Dragnea.

Citește și: Martor în dosarul Belina: Transportul lui Liviu Dragnea si al prietenilor sai pe insulă era achitat de PSD / Fostul vicepremier Vasile Dâncu, citat ca martor la următorul termen

sursa foto: revista22.ro

Articolul Ciolacu: L-am propus pe Vasile Dâncu pentru a prelua funcţia de preşedinte interimar al Consiliului Naţional al PSD apare prima dată în Main News.

Source: New feed